Alla inlägg den 23 maj 2009

Av uppikamp - 23 maj 2009 17:15

Jag blöder och blöder och känner mig smutsig, usch!! De är inget roligt!!

Men det här är nog ett bra uppehåll från alltihop. Då har jag ett skäl att hindra mig från att ha sex, och ett skäl att hindra mig från att tillfredställa mig. Jag tror jag behöver lite tid till att tänka och minnas hur det är för mig när jag tillfredställer mig. Och behöver nog tid till att tänka på vad det är jag är rädd för när jag tillfredställer mig. Har det sexuella behovet, men är rädd och det skapar ångest.

Men jag tror att det är så att jag tänker mig min rosalisa någon annanstans än hos mig, för att det är så att den minns så mycket av det han gjort. Alltid när jag har sex har jag fullt upp med att koncentrera mig på att känna, att inte rosalisa ska stänga av och inte känna något.

Jag hatar det, att den stänger av!! Jag tror att det kanske är därför också jag är rädd när jag tillfredställer mig och har sex, att rosalisa ska minnas övergreppen. Och när jag har sex, så är jag en stor SKAM och en HORA, det är vad jag känner. Det är vad E har fått mig till att känna. Det var det jag föddes till, det står instämplat i min panna. Se här kommer en hora och alla ser att det är bara det hon är till för, fritt fram att knulla!!! Hojja, jag hatar den där känslan. Att känna sig som ett sexobjekt och inte som en människa. Usch!! Men det är inte konstigt, det var ju de E använde såg mig som i sju hela år, och ännu fler år. Från att jag var 13-15 så fick jag alltid kämpa för att inte vara i närheten av E. Han var helt galen då, han var helt desperat på att få komma åt mig, en dag lyckades han det. En dag då jag kände mig helt slut och mamma bad mig hämta hinkar från källaren. Jag sa att jag inte vill gå ensam, då sa E att han skulle följa och jag orkade inte säga nej. Jag visste inte hur jag skulle göra, han såg till så att han gick före mig ner för trapporna. När han gått ner några steg, tog hanfast i mina armar, jag försökte dra mig undan och visa att jag inte ville på så sätt, men han drog mig bara mot sig, ner mig mot honom. Jag vågade inte skrika, jag vågade inte springa upp igen. Vad skulle mamma och pappa säga då, vad skulle jag säga då åt dem. Dom kanske skulle bli arg på mig. Jag hade inget val, jag hade ingen möjlighet, jag var så rädd så rädd!!!! Och han njöt av att plåga en livrädd flicka.

 Men då bestämde jag mig för att detta måste vara sista gången han få mig i fälla nu!!! Nej, han ska inte få fullborda något!!!!!! Och det vart sista gången. Mamma och pappa var många gånger arg på mig och förstod inte. Dom förstod inte vad som stod på!!! Han vaktade mig hela tiden, men detta gjorde så jag också började vakta alla hela tiden, var skulle de, var höll dom till, för att se till så jag aldrig blev ensam. Jag såg alltid till att gå efter min lillasyster i säng eftersom vi delade rum. Såg alltid till att kliva upp före henne eller samtidigt som henne. Alltså jag sov ingenting när han var hos oss, för att vakta om han var på väg. Skulle jag höra hgans smygande steg på natten, så skulle jag snabbt springa till mamma och pappas rum och säga att jag inte kan sova, och det hände några gånger innan han ansåg sig besegrad. Jag satte hela tiden upp planer för flyktvägar. Jag var jagad, jag var tvungen att hela tiden vara skärpt och vakta, varje sekund samtidigt som jag var livrädd och kände hans krävande och hotande ögon på mig.

Berättar du så blir du ensam, då har du ingen med dig. Du vet ju att alla hatar dig, så varför skulle dom orka mer med dig då om dom får veta detta skamliga om dig!!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards